Workshop Mens Erger Je Niet!

Ons ergeren doen we allemaal. De een wat meer, de ander wat minder. De een steekt het niet onder stoelen of banken, de ander juist wel. Wat we echter niet doen is bewust aandacht besteden aan onze ergernissen.

Ergernis kost tijd en energie. Het gaat ten koste van je stemming, je werkplezier en dus je effectiviteit. Een goede reden om je ergernis eens van alle kanten te bekijken. In deze workshop word je duidelijk hoe het komt dat je je ergert - en alleen al daardoor kan de ergernis oplossen.

Maar er is meer: in de loop van de workshop kom je erachter dat achter diezelfde ergernis ook een bron van onaangeboorde energie schuil gaat. Met andere woorden, je leert hoe je van deze energievreter een energiebron kunt maken.

In deze workshop krijg je zicht op je kwaliteiten en hoe je die in kunt zetten. Je kunt je ergernissen aanwenden voor je eigen ontwikkeling. Je gaat in je kracht staan.

De volgende dag kijk je met andere ogen naar diezelfde mensen waar je je zo aan ergerde. Je gaat met hen om en werkt met hen samen. Vanuit je eigen kracht. Volwassen en professioneel. Dat scheelt veel energie en een hoop gedoe.

Mens Erger Je Niet! is een afwisselende workshop van een dag. De trainer is André Meiresonne. De groep bestaat uit maximaal twaalf deelnemers.

Reacties van deelnemers:
‘In een schijnbaar simpele setting snel tot de kern doordringen’
‘Geeft inzicht in je drijfveren, verlangens en ambities’
‘Een eye opener, verrassend en inspirerend’

Tell a friend